Az elme pallérozása viszi előre a világot

Képzéseink felépítése
Képzéseink felépítése

 

Valószínűleg mindannyian ismerjük azt a mondást, miszerint „A jó pap holtig tanul!” Egész életünket végigkíséri a folyamatos tanulás, noha ez nem feltétlenül jelenti azt, hogy ez mindig csak hivatalos keretek között folyik, sőt!

Ahogy életünk halad előre, a tanulással, annak mélységével és az elsajátított tudásanyag mennyiségének megítélésével kapcsolatban véleményünk, értékelésünk folyamatosan változik:

Bővebben ...

Mesterkulcs munkatársaihoz
Mesterkulcs munkatársaihoz

 

A Mesterkulcs nem más, mint egy részletes teszttel kibővített ön- és emberismereti tréning, melynek elsajátítása után képes lesz minden ajtót, ügyfelet megnyitni.
Valójában ez egy kulcscsomó a legkülönbözőbb típusú, gondolkodású és vérmérsékletű partnerhez, kollégához, sőt még önmagához is!


Vigyázat, ez a Mesterkulcs a magánéletben is kiválóan használható!

Bővebben ...

Az Enigma Kódja munkatársaknak
Az Enigma Kódja munkatársaknak

 

 "Annál, hogy képzed a munkatársaidat és itt hagynak, csak egy rosszabb létezik, ha nem képzed őket és maradnak." Zig Ziglar

Minden vállalat rendelkezik belső ÉS külső kommunikációval, ezek működése, ill. összhangja határozza meg az adott vállalkozás sikerét, fejlődési sebességét és annak irányát.

Sokan nem is hinnék, hogy egy vállalkozásnak mi mindene kommunikál. Képzésünkkel segítünk kikódolni, megfejteni vállalkozásának ezeket a területeit.

Bővebben ...

Retorika tréning
Retorika tréning

 

Ékesszólóan szólva – Retorika tréning

Sokan "lefagynak", hebegnek-habognak, alig tudnak megszólalni amikor - teljesen mindegy, milyen alkalomból - de mások előtt kell beszélniük...
Vannak, akik lazán, könnyedén, mások pedig akadozva, szinte mindent elfelejtve és zavartan állnak mások előtt, ha elő kell nekik adniuk valamit...

Ön melyik csoportba tartozik? Szívesen szólal fel, ill. tart előadást közönség előtt, vagy helyette inkább a föld alá süllyedne zavarában? Gyakran fordul elő, hogy nagyobb létszámú hallgatóság előtt kell beszélnie?

Bővebben ...

Kamasznapközi
Kamasznapközi

 

Kamaszkor 
Buli, csajok, haverok, dilizés, lázadás, csatangolás, lógás egyedül, de leginkább a haverokkal együtt...

Rengeteg impulzus éri a tizenéveseket, ez az az időszak, amikor kitárul a világ. Nyitott az internet, egyre több a még ismeretlen kortárs,innen indulnak el romantikus pillanatok, a bimbózó szerelmek és néha a csalódások...

De egyben útkeresés, bizonytalanság, rácsodálkozás, megválaszolatlan és fel sem tett kérdések, dac, türelmetlenség, tagadás és keresés, leginkább a szeretet, a megértés és az elfogadás keresése...

Bővebben ...

Történelmi kalandjáték
Történelmi kalandjáték

 

Történelem és játék, egymással évezredek óta szorosan összefonódó fogalmak, hiszen mióta világ a világ, miközben az emberek a történelmet "írják", játszanak is. Ahogy azt számtalan régészeti lelet tanúsítja, már történelmünk kezdete óta életünk egyik legfontosabb része a játék.

Játszunk egyedül, játszunk kettesben, vagy akár nagyobb csapatban, játék közben pedig folyamatosan fejlődünk, fejlesztjük társainkat és napról napra egyre jobban összecsiszolódunk egymással. 

Aki egész életében megőrzi a játékkal szembeni fogékonyságát, az nyer. Nem azért öregszünk meg, mert játszunk, hanem azért, mert elfelejtünk játszani!

Bővebben ...

Családi napközi
Családi napközi

 

"Apaaaa! Hol van Kongó? Anyát kérdezd, ő rak el mindig, mindent!"

Család. Fantasztikusan sok érzelmet rejtő szó, "a társadalom legkisebb szervezeti egysége". Vannak akik alapítanak, vannak akiknek örök vágy marad, vannak akik benne élnek és vannak akik kilépnek belőle. Együttélés. Nem egyszerű feladat, mégis, ha jól csínáljuk, akkor rengeteg örömöt okoz. Sokaknak az élet értelme!

 

Bővebben ...

Az oldal tetejére