• MMC
 • Лечение аутизма у детей в клинике здесь
 • Офтальмологическая клиника Мардалеишвили
 • KaLand az igazi csapatépítő
  KaLand az igazi csapatépítő

   

  A KaLand a NetMaxx csapatösszekovácsoló birodalma. Belépés, csak saját felelősségre!

  Munkahelyűnk, az ott végzett tevékenységünk alapvetően befolyásolják életünket. Szoros összefüggésben állnak énképünk formálódásával, a családunk boldogulásával. Az a csapat, melyben dolgozunk a saját személyiségünk, magatartásunk alakítója. Ezért fontos tehát, hogy ez a közösség olyan értéket képviseljen, hogy rá és a benne folytatott munkánkra büszkék legyünk!

   

   

   

  • Hogyan lesz egy csoportból csapat?
  • Hogyan lehetünk egy igazán összetartó, hatékony társaság?
  • Mindenki egyért, egy mindenkiért?
  • Hogyan tudjuk megszüntetni a széthúzást?
  • Mi van, ha komolyabb csapatépítőt akarok egy közös főzésnél?
  • Hogyan tudjuk a különböző érdeklődésű munkatársainkat egy jó ügy mellé állítani?

   

  Ezekre a feltett kérdésekre nem csupán egy "kulcs"-ot, hanem sokkal inkább egy „kulcscsomó”-t nyújtunk. A legszebb feladattal találkozik az, aki vállalkozik a NetMaxx által rendezett csapatépítők valamelyikére. Ez a feladat nem más, mint a különböző típusú, gondolkodású, vérmérsékletű munkatársak összehangolása egy egységes erőt, pozitív kisugárzást nyújtó csapattá. Vigyázat ez a folyamat a magánéletben is kiválóan használható!

   

  Az egynapos összetartást fokozó programunk a "KaLand napközi"

   

  Ide kattintva olvashatja el a "KaLand napközi" összefoglalóját

   

  Egy napszakra több lehetőséget is kínálunk az érdeklődőink számára. A "Történelmi kalandjáték" a NetMaxx időgépének segítségével a középkorig viszi vissza a programunk résztvevőit.

   

  Ide kattintva olvashatja el a "Történelmi kalandjáték" összefoglalóját

   

  A "Kvíz Játsz-Ma" egy speciálisan és tematikusan összeállított kvízjáték sorozat, melyet játékmestereink finomhangolása fordít egy izgalmas ugyanakkor önfeledt szórakoztató programmá. Lehet egy alkatomra is, de tematikus sorrendben is igénybevehető játéksorozatként. 

  Az alábbi linkekre kattintva olvashatja el a játékok összefoglalóit:

   

  "Nyergesújfalutól Visegrádig helyismereti és földrajzi játék"

   

  "Azok a nyolcvanas évek!"

   

  "Legendás kilencvenes évek I-II.!"

   

  "Hazánk értékei I-VI."

   

  "Hazánk érdekességei I-II."

   

  "Családi kvíz I-II."

   

  Felejthetetlen élményeket tudunk szerezni a "bakancsot kedvelők" táborának is! A dorogi szénmedence egy részét, bányászati emlékhelyeket bemutató vezetett instant túraútvonalunk kiváló lehetőség azoknak, akik szeretik a természetet és szívesen töltődnek fel a szabadban érdekes információkkal.

   

  Ide kattintva olvashatja el a „Kőszén túra, speciális vezetéssel” összefoglalóját

   

  A céljaink elérése az életünk alapeleme. Az álmok megvalósításának a célok megfogalmazása az első lépcsője. Ide általában könnyen és sokan eljutunk, azonban az oda vezető utunk és annak kihívásai már nagyobb falat. A kérdés az, hogy meg tudjuk-e csinálni, vagy kudarcot vallunk? Tudjuk-e az ökölszabályt a célok eléréséhez? Mennyire vagyunk eltökéltek, kitartóak és tanulhatóak-e ezek a tulajdonságok? Ezeknek a kérdéseknek a gyakorlati megválaszolásában is óriási segítség a "Lézerpisztolyos lövészet + Laser Run váltó futamok" programunk.

   

  Ide kattintva olvashatja el a "Lézerpisztolyos lövészet + Laser Run váltó futamok" program összefoglalóját

   

  Sokan vágynak egy kis lazításra, egy átmulatott estére, vagy éjszakára. Egy olyan bulira, melyben igazán jól érezhetik magukat, fergetegesen megpörgethetik partnerüket, barátaikat, munkatársaikat. Minden összetartás programunk estéjére szeretettel ajánljuk a „Rhythm of Party” programunkat.

   

  Ide kattintva olvashatja el a „Rhythm of Party” program összefoglalóját

   

  Óriási divatja lett ismét a táncnak és szeretnénk ezt a hullámot meglovagolva repíteni táncoslábú megrendelőinket a latin ritmusok irányába! Csípőtekerészeti feladatsort állítottunk össze profi táncosaink segítségével. Az össztartás programjaink egyik leginkább megmozgató, érzelmeket, csillogó szempárokat generáló rendezvénye a "A tánc varázsa".

   

  Ide kattintva olvashatja "A tánc varázsa" program összefoglalóját

   

  Az Ocean's Eleven elhozta a nézők számára a pezsgő, izgalmas, kaszinók világát. Egy fárasztó nap után mindenkinek jólesik egy kis lazítás, amikor kötetlenül beszélgethetnek egy roulette asztalnál. Próbálják ki ezt az érzést, éljék át a játék őszinte örömét velünk! Az asztaloknál kedves és jól képzett krupiék segítik az önfeledt élmények beszerzését. Tartsanak velünk!

   

  Ide kattintva olvashatja a "Casino Royal" program összefoglalóját

   

  Egy jól sikerült konferencia, vagy workshop után vágyunk arra, hogy lelkünket feltöltse egy remek kikapcsolódást nyújtó koncert, vagy egy színházi előadás. Sokszor esne jól, ha ez épp abban a szállodában, étteremben valósulna meg, melynek vendégszeretetét élvezzük. Sok éve már, hogy egymásra talált a NetMaxx Grémiuma és egy kiváló színésznő, Fehér Adrienn. Ezért meleg szívvel ajánljuk a sokféle lehetőséget, előadást magába foglaló programunkat, mely feledhetetlen élményekkel, elképesztő zenei katarzisokkal varázsolja el megrendelőinket!

   

  Ide kattintva olvashatja a "Dalok hullámain" program összefoglalóját

   

   A sport és a játék mindannyiunk szívéhez közel áll. Egy fantáziadús elegye az a "Viadal" mely előhozza a versenyszellemet, a csapat összekovácsolását, a kitartással, az áldozatkészséggel!

   

  Ide kattintva olvashatja a "Sportjáték játékos sport viadal" program összefoglalóját

   

  Kiknek ajánljuk a csapatépítő tréningeket?

  • Elsősorban azoknak, akik egy csapatot alkotnak, vagy részesei már egynek.
  • A nagykorúság és szépkorúság között bárkinek, aki valamilyen szervezetben, intézményben "láncszem" szerepet tölt be ...
  • Vállalatoknak, hivataloknak, szervezeteknek, szövetségeknek, intézményeknek...
  • Egyesületeknek, baráti társaságoknak, kulturális és művészeti szerveződéseknek...

  Hogyan épülnek fel ezek az összekovácsoló programok?

  • Trénereink, játékvezetőink több évtizedes tapasztalattal rendelkeznek a kommunikáció fejlesztése, a konfliktuskezelés gyakorlata és a retorika világában
  • A csoportból csapatba alakítás mestereiként minden programunknál arra törekszünk, hogy rengeteg mosolyt, ugyanakkor komoly ismereteket adjunk át.
  • Fontos számunkra, hogy akik résztvesznek valamely - a NetMaxx Csoport által létrehozott - rendezvényen pozitív élményekkel gazdagodva igényelje a folytatást.
  • Törekvéseinknek, valamint programjaink résztvevőinek visszajelzései alapján büszkén mondhatjuk, hogy  "A humán tréningek Úri szabósága!" megtisztelő jelzőt sikerült megrendelőink elégedettségének köszönhetően megkapnunk.    

   

   

   

  Szervezeti fejlesztés - Információ kérése

  Kapcsolattartó:
  Név: Süttő Péter - alapító, tréner
  Telefon: +36-70/3785011
  E-mail: sutto.peter@netmaxx.hu

  Az oldal tetejére
  defer