A NetMaxx Grémiumának koronavírussal kapcsolatos tájékoztatója
Megoldások az eredményes működés érdekében
Az elme pallérozása viszi előre a világot

Hartmann Péter

Hartmann Péter

alapító, tulajdonos

Hiszek abban, hogy értéket teremtünk egy olyan világban, ahol szinte minden folyamatosan változik. Megoldásokat és egyben lehetőségeket kínálunk Ügyfeleink, Partnereink számára. Fontos számomra a folyamatos fejlődés, ezért mindig vannak olyan újdonságaink, melyek egyediségükkel, igényességükkel és hasznosságukkal kiemelkednek az üzleti élet kavalkádjából.

Hiszek abban, hogy egy biztos hátteret adunk munkatársainknak és üzleti partnereinknek a kezébe, akik szeretnének változtatni az életkörülményeiken, szeretnék megvalósítani álmaikat és elérni céljaikat.

Hiszek abban, hogy a mai üzleti világban a legtöbb cégvezetőnek, vállalkozásnak nagy szüksége van egy minőségi szolgáltatásokat, speciális lehetőségeket feltáró, valamint egyedi gazdasági, pénzügyi döntések meghozatalát elősegítő tanácsadó partnerre.

Hiszek abban, hogy mi ilyenek vagyunk.

 

Süttő PéterSüttő Péter

alapító, tulajdonos

A legnehezebb és egyben legszebb feladattal foglalkozom több, mint 25 éve. Az emberi természet, viselkedés, személyiségjegyek megismerése jutott osztályrészemül.

Több, mint húsz évig építettem hálózatot és jutottam el Munkatársaim segítségével a hálózatfejlesztő igazgató pozícióig. Az alkuszi, biztosításközvetítéssel foglalkozó - sikere csúcsán több, mint háromezer főt számláló - hálózatban az asztalostól a kórboncnokon át az agysebészig eltérő végzettségű, érdeklődésű embert segítettem a sikere útján.

Képzéseinken az elmúlt huszonöt év alatt  több, mint 50000 embert láttam el munícióval többek között a retorika, a vezetői ismeretek, a személyiség profilok, az időgazdálkodás, az értékesítés területein. Rengeteget tanultam az elmúlt évtizedekben ettől a közösségtől, nagyra értékelem azt, amit "elleshettem" tőlük!

A szervezetfejlesztés során az általam és trénertársaim által tartott képzések alatt "nem mondjuk meg a tutit", sokkal inkább a résztvevők erényeit hozzuk elő és megtanítjuk őket hátrányaik leküzdésére. 

A NetMaxx trénereként az a feladatot tűztem ki célomul, hogy a képzéseink résztvevői számára a maximumot nyújtsam kompromisszumok nélkül a kiválósághoz vezető úton.

 

Lipcsey ZsoltLipcsey Zsolt

gazdasági szakértő, tanácsadó
1989-től a kereskedelmi bankok magyarországi  kialakulása óta dolgozom a pénzügyi szektorban, megtapasztalva az újjáalakulás minden buktatóját. Viszont lehetőség adódott arra, hogy a pénzügyi folyamatokat az elejétől tanulhattam meg, ahogy megismertem a pénzügyi szervezetek felépítését, a különböző pénzügyi termékek kidolgozását.
 
Aztán egy másik székbe átülve, a gyakorlatban is megtapasztalhattam, hogy a vállalkozások, hogyan élik túl a hétköznapokat, mivel egy Dél-Koreai-Magyar kereskedelmi vállalat gazdasági igazgatójaként dolgozhattam 5  éven keresztül.
 
Majd tovább lépve a 2008-as válságban, egy felszámoló cégnél, ismertem meg a csőd, végelszámolás, felszámolási eljárásokat. Legtöbbször sikerült ezekből a nehéz helyzetben lévő vállalkozásokból, a későbbiekben működő szervezeteket építeni.
 

 

 

Gazdasági tanácsadás

Az ezen a területen dolgozó pénzügyi-gazdasági szakértőink gyakorlatukat magyar és nemzetközi gazdálkodó szervezeteknél, pénzintézeteknél szerezték.

Tapasztalatuk ezért kiterjed:

 • a nagyvállalatok és kkv-k gazdasági folyamatainak működésére,
 • pénzintézeti folyamatok ismeretére, amit tanácsadás formájában közvetítünk megrendelőink felé.

2018-tól tevékenységünk kibővült az EU által megalkotott és a gazdálkodó egységek részére kötelezően létrehozandó

 • GDPR szabályokat befoglaló szabályzat és az
 • ezzel összefüggő tájékoztatók elkészítésével,
 • illetve ezek nyilvántartási rendszerének kidolgozásával.

 

Szervezetfejlesztés

Trénerkörünk a kilencvenes évek elejétől a munka világának legbonyolultabb szegmensével foglalkozik: az Emberrel!

Annak érdekében, hogy a lehető legjobban megismerjük az ember belső énjét, foglalkozunk

 • személyiségprofil kutatással,
 • kommunikációs képzéssel,
 • retorikai oktatással,
 • szervezetek humán felépítésével, fejlesztésével
 • emberi hálózatok kutatásával, tudatos, eredményorientált kapcsolatépítés tanításával
 • vállalati munkaerő gráfok felépítésével.

 

Az oldal tetejére