• MMC
 • Лечение аутизма у детей в клинике здесь
 • Офтальмологическая клиника Мардалеишвили
 • Képzéseink felépítése
  Képzéseink felépítése

   

  Valószínűleg mindannyian ismerjük azt a mondást, miszerint „A jó pap holtig tanul!” Egész életünket végigkíséri a folyamatos tanulás, noha ez nem feltétlenül jelenti azt, hogy ez mindig csak hivatalos keretek között folyik, sőt!

  Ahogy életünk halad előre, a tanulással, annak mélységével és az elsajátított tudásanyag mennyiségének megítélésével kapcsolatban véleményünk, értékelésünk folyamatosan változik:

   

   

  • Fiatalon érezhetjük azt, hogy rengeteg információval tömik a fejünket az iskolákban.
  • Később azt hisszük, hogy miénk a világ és mindent tudunk!
  • Aztán jönnek a csalódások és a felismerés, hogy sajnos ez nem így van...
  • Még később már az is felmerül bennünk, hogy nem tudunk semmit.
  • Az igazán bölcsek jönnek csak rá arra, hogy a tudás csupán mákszemnyi részét sajátíthatjuk el életünk során!

  Tanulásunk a társadalom legkisebb és egyben egyik legfontosabb egységében, vagyis a családban kezdődik, majd az itt szerzett tudásra folyamatosan épülnek rá azok a tudásanyagok, melyeket pl. az óvodában, az általános iskolában, a középfokú oktatásban és az emberek egy részénél a főiskolákon, egyetemeken szerzünk be, míg végül a „továbbképzésünket” az Élet veszi át.

  Képzéseinket úgy állítottuk össze, hogy az egyes modulok egymásra építésével folyamatos fejlesztést, fejlődést érjünk el a résztvevő embereknél, csoportoknál, szervezeteknél.

  Társadalmunk legkissebb és talán legfontosabb egysége a család. Ősidők óta tudjuk, hogy a szeretet az egymáshoz tartozás, ugyanakkor egyben a konfliktusok melegágya. Pont ezért rendkívül izgalmas, szórakoztató a

   

  Családi napközi

   

  elnevezésű programunk. Egy család számára is igénybevehető, vagy akár baráti, munkahelyi közöségben élő, dolgozó kolegák családjainak készített kiváló szórakozási lehetőség!  

  Gyermekeink a szemünk fényei. Amikor nyílik a világ és a legnehezebb velük, akkor értékelik fel igazán a

   

  Kamasznapközi

   

  programunkat! A közép és felsőoktatásban tanulók számára teremtettünk meg egy speciális egynapos tréninget, mely akár osztálykirándulás esetén is igénybe vehető. 

  Önállóan megállja a helyét a

   

  Történelmi kalandjáték

   

  mely elkalauzol bennünket egy középkortól a legújabb korig tartó izgalmas társasjátékba, mely során a legkülönbözőbb kalandokba keveredünkbele, hogy a játék végére érve kódokat keresünk meg és állítsunk össze a társainkkal közösen.

  Mindenkinek szüksége van arra, hogy megértesse a környezetével magát. Éppen ezért igénylik sokan a 

   

  Retorika tréning 

   

  programunkat. Gyakorolható, fejleszthető, látványos tudásanyagot adunk át rengeteg gyakorlattal.

  Vállalkozásoknál gyakori kérdésként merül fel az, hogy hogyan fejlődhet, hogyan érhet el jobb eredményeket egy kollektíva? Mit mutatnak a számok? Pedig a számok addig nem mutatnak semmi figyelemre méltót, amég nem találjuk meg a titkát a cégnek! Ezért jött létre a 

   

  Mesterkulcs Munkatársai és Ügyfelei megértéséhez 

  képzésünk. 

  Konkurencia. A piacon valószínüleg nem mi tatláltuk fel a spanyol viaszt. A kérdés az, hogy hogyan tudunk fejlődni a vállalkozások között? Hogyan találunk megfelelő partnerekre? hjogyan trudjuk a saját belső és kül.ső kommunikációját cégünknek kialakítani? Ezekre a kérdésekre ad választ az

   

  Enigma kódja

  tréningje.

   

  Az emberek kapcsolatát meghatározza a kommunikáció. Természetesnek gondoljuk, hiszen naponta gyakoroljuk, mégis érezzük, hogy van akinek jobban és van akinek ez kevésbé jól megy. Kiváló lehetőséget nyújt a 

   

  Kommunikációs ismeretek

   

  elsajátítása vagy az abban megszerzett tudásanyag elmélyítése.

  Sokak számára jelent kihívást az idő megfelelő kihasználása. Ugyanakkor kérdés, hogy hogyan hat ez a környezetünkre, mennyire tudjuk "hadra fogni" a barátainkat, ismerőseinket, munkatársainkat? Ezen a területen ad a felmerült kérdésekre hatékony válaszokat, megoldásokat az

   

  Együttműködés és időgazdálkodás

   

  képzésünk. Segítséget jelent a munkahelyi csoportokat igazi csapattá kovácsolni, egy jól fuzionáló, precíz, pontos, eredményes egységet kialakítva viszi őket a kiválóság útján.

   

   

   

   

   

  Szervezeti fejlesztés - Információ kérése

  Kapcsolattartó:
  Név: Süttő Péter - alapító, tréner
  Telefon: +36-70/3785011
  E-mail: sutto.peter@netmaxx.hu

  Az oldal tetejére
  defer