Kedves Ügyfeleink!


A NetMaxx csoport valamennyi munkatársa nevében őszintén sajnáljuk mindazt a nehézséget, amit a koronavírus terjedése okoz családjainknak. Ügyfeleink, partnereink és munkatársaink, illetve családjaink egészsége és biztonsága elsődleges szempont számunkra, ezért legjobb tudásunk szerint próbálunk alkalmazkodni a helyzethez és követni a kormány rendelkezéseit.

Dolgozóink, tanácsadóink felkészültek az irodán kívüli munkavégzésre. Ezzel együtt ügyeletet tartunk és kérjük, hogy bármilyen biztosításával, megtakarításával kapcsolatos kérdéseikkel kapcsolatban forduljanak bizalommal munkatársainkhoz!

A velünk történő kapcsolattartás során a telefonos és email-en történő kommunikációt javasoljuk (használja az eddig ismert és megszokott telefonszámokat és email címeket).

Veszprémi iroda:

Ügyintézés: Hartmann Péter ügyvezető igazgató Ez az e-mail-cím a szpemrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát. +36 70 378 5005

Dorogi iroda:

Ügyintézés: Süttő Péter ügyvezető igazgató Ez az e-mail-cím a szpemrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát. +36 70 378 5011

Mindent megteszünk annak érdekében, hogy Ügyfeleink továbbra is biztonságban érezzék magukat és megtakarításaikat. Részünkről megpróbálunk felelősen és a lehető legempatikusabban reagálni a helyzetre.


Vigyázzanak Magukra! Jó egészséget kívánunk!


Üdvözlettel:


NetMaxx Grémium

 

Az oldal tetejére