• MMC
 • Лечение аутизма у детей в клинике здесь
 • Офтальмологическая клиника Мардалеишвили
 • Kedves Ügyfeleink!


  A NetMaxx csoport valamennyi munkatársa nevében őszintén sajnáljuk mindazt a nehézséget, amit a koronavírus terjedése okoz családjainknak. Ügyfeleink, partnereink és munkatársaink, illetve családjaink egészsége és biztonsága elsődleges szempont számunkra, ezért legjobb tudásunk szerint próbálunk alkalmazkodni a helyzethez és követni a kormány rendelkezéseit.

  Dolgozóink, tanácsadóink felkészültek az irodán kívüli munkavégzésre. Ezzel együtt ügyeletet tartunk és kérjük, hogy bármilyen biztosításával, megtakarításával kapcsolatos kérdéseikkel kapcsolatban forduljanak bizalommal munkatársainkhoz!

  A velünk történő kapcsolattartás során a telefonos és email-en történő kommunikációt javasoljuk (használja az eddig ismert és megszokott telefonszámokat és email címeket).

  Veszprémi iroda:

  Ügyintézés: Hartmann Péter ügyvezető igazgató Ez az e-mail-cím a szpemrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát. +36 70 378 5005

  Dorogi iroda:

  Ügyintézés: Süttő Péter ügyvezető igazgató Ez az e-mail-cím a szpemrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát. +36 70 378 5011

  Mindent megteszünk annak érdekében, hogy Ügyfeleink továbbra is biztonságban érezzék magukat és megtakarításaikat. Részünkről megpróbálunk felelősen és a lehető legempatikusabban reagálni a helyzetre.


  Vigyázzanak Magukra! Jó egészséget kívánunk!


  Üdvözlettel:


  NetMaxx Grémium

   

  Az oldal tetejére
  defer